De hockeyschool voor de regio Noord Holland Noord
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

voor clubs

Wat kan de HockeyacademieNHN voor jouw club betekenen

NAAR EEN STERKE LEERVERENIGING

Naast het verzorgen van trainingen en clinics voor de jeugd, biedt de HockeyacademieNHN verenigingsondersteuning aan voor clubs in de regio. Doel is om in samenwerking met de KNHB clubs te ontwikkelen tot ‘De Sterke Leervereniging’.

Sterke leervereniging
Onder ‘De Sterke Leervereniging’ wordt een hockeyclub verstaan met vakkundig opgeleide trainers en technisch kader, een hockey technisch opleidingsplan en pedagogisch verantwoord leerklimaat en een beleidsplan voor de middellange termijn die deze doelen borgen. Hiermee onderstrepen wij het motto van de KNHB: ‘iedere speler verdient een vakbekwame, dus gediplomeerde trainer’ en ‘iedere trainer en coach verdient ondersteuning door gekwalificeerd kader (technisch directeur/manager/coördinator)’.

VERENIGINGSONDERSTEUNING

Binnen dit pakket van verenigingsondersteuning kan de HockeyacademieNHN besturen adviseren op beleids- en hockey technisch gebied. Technisch kader (managers en coördinatoren) ondersteunen. De opleiding van trainers verzorgen (intern of via de KNHB). Trainers werven en rekruteren en moderne en uitdagende oefenstof aanleveren.

Advies is pro deo, voor werkzaamheden, uitgevoerd door specialisten, wordt een prijsopgave gedaan.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN

1
De coach van heren of dames 1 van uw vereniging stopt en meldt dit misschien wel in een laat stadium. De HockeyacademieNHN zoekt binnen en buiten zijn netwerk op basis van de aangeleverde profielschets één of meerdere kandidaten en brengt u hiermee in contact. Zelf kunt u vervolgens de onderhandelingen voeren. Op eenzelfde wijze kunnen wij natuurlijk een Technisch Coördinator aandragen.

2
Zoals ieder jaar heeft uw vereniging ook dit keer weer een aantal enthousiaste maar onervaren beginnende trainers. Om de de kneepjes van het vak te leren, wilt u ze een basisopleiding training geven aanbieden. De HockeyacademieNHN bepaalt in overleg met u de inhoud van de cursus en levert een ervaren docent om een interne of KNHB opleiding te verzorgen.

3
De jaarlijks terugkerende selectieprocedure en teamindeling leidt tot veel commotie en kritiek binnen uw vereniging. U bent op zoek naar een duidelijke procedure met selectiecriteria, selectietrainingen en communicatie. De HockeyacademieNHN levert u de beschikbare informatie en documentatie en helpt indien nodig met de uitvoering.

Onze trainers

Onze trainingen