De hockeyschool voor de regio Noord Holland Noord
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

trainers

Onze trainers

HOCKEYACADEMIE NHN

Toptrainingen
De HockeyacademieNHN verzorgt voor gemotiveerde jeugd spelers extra trainingen onder leiding van trainers met hoofdklasse ervaring!

Locaties
De HockeyacademieNHN is dé onafhankelijke hockeyschool voor de regio Noord Holland Noord. Trainingen vinden plaats bij diverse clubs.

HOCKEYSCHOOL

Ton Wisse

Initiatiefnemer en oprichter van de HockeyacademieNHN. Ton Wisse is meer dan 30 jaar professioneel actief in de hockey wereld. In die tijd is hij trainer/coach van de heren van Amsterdam (play offs hoofdklasse), Alkmaar en Gooische geweest. Ook was hij trainer van de dames van Laren (play offs hoofdklasse) en Klein Zwitserland (hoofdklasse).
In de functie van hoofddocent van de KNHB is hij mede grondlegger van de KNHB Hockey Academie en heeft hij menig hoofdklasse coach opgeleid. Het opleiden van spelers en trainers loopt als rode draad door zijn carrière.

 

HOCKEY FYSIEK

Harry Hageman

Werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding.
Als opleider verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van studenten aan de Hogeschool van Amsterdam.
Was als fysiotherapeut werkzaam op de afdeling revalidatie van het Westfriesgasthuis in Hoorn.
Verbonden aan de AMHC als fysiek trainer van de Heren 1 (overgangs klasse) en Dames 1 (eerste klasse) selectie en de jeugdselectieteams.
Daarnaast werkzaam als conditie-
trainer voor de Nederlandse SkiVereniging.

KEEPERTRAINING

André Morees

Als keeper is André Morees jarenlang sluitpost van hoofdklasser Bloemendaal geweest en heeft hij met dit team meerdere lands-en Europese kampioenschappen op zijn naam staan. Na zijn actieve hockeycarrière heeft hij diverse trainer/coach functies vervuld, waaronder Cartouche, Alliance en Rood-wit. Daarnaast was hij Technisch Directeur bij LOHC. Op dit moment is hij assistent/coach naast Teun de Nooijer bij Bloemendaal dames 1.
André heeft zich gespecialiseerd als keepertrainer en ondersteunt de HockeyacademieNHN tijdens clinics voor deze doelgroep.

ZAALHOCKEY

Jisse Waasdorp

Clubicoon Jisse Waasdorp heeft de hockeyclub uit Heiloo op de kaart gezet door met het dames team van de Terriërs in 2012 promotie naar de hoofdklasse te realiseren, een prestatie van formaat. Daarna is hij coach van het dames team van Amsterdam geweest in de hoofdklasse. Op nationaal niveau is Jisse werkzaam als assistent bondscoach van het Nederlands zaalteam (Europees kampioen 2014 en 2016 en Wereldkampioen 2015) en assistent bondscoach van het Nederlands meisjes A team (Europees kampioen in 2015 en 2016).

ZAALHOCKEY

Erik Wonink

Als actief hockeyer hoofdklasse ervaring bij Hurley. Internationale
trainer/coach ervaring deed hij op bij 
de Hurley dames en de dames van Den Bosch met meerdere landskampioenschappen en EK’s tot gevolg. In Duitsland actief als hoofdcoach van dames van Düsseldorfer HC, Mannheimer HC, HC Essen en Rot Weiss Köln en in België van de Dames Dragons. Erik heeft zich gespecialiseerd in talentontwikkeling als technisch directeur jeugd van Den Bosch. Hij was trainer bij het Talentencentrum Hockey Topsport Brabant (regio Den Bosch). Assistent bondscoach Nederland Heren zaalhockey. Is tevens docent bij de KNHB.